OKOK

Trykfjedre

Alt i trykfjedre

Vi udvikler og producerer alt i trykfjedre. Vi er en mindre fjederfabrik, der er yderst konkurrencedygtige på pris, leveringstid og kvalitet. Vi leverer både store og små serier af fjedre til kunder inden for elektronik-, medicinal-, plast- og bilindustrien.

Få et tilbud på produktion af trykfjedre her.

Trykfjedre bruges i mange forskellige mekanismer og maskiner, bl.a.:

  • Biler
  • Computere
  • Ure
  • m.m.

Kort og godt om trykfjedre

Trykfjedre er åbne skruefjedre, der gør modstand over for en trykkraft. De er normalt lavet med en konstant diameter, men kan godt laves i andre former, såsom koniske, konkave, konvekse eller kombinationer af disse.

Trykfjedre anvendes til at lagre energi og/eller modstå kraft, afhængig af anvendelsen af fjederen. Vores trykfjedre er fremstillet af rund stålwire.

Trykfjeder i helt små dimensioner

Vi har specialiseret os i fremstilling af de helt små fjedre og er således meget stærke i dimensionerne Ø 0,1 - Ø 2,5 mm. Vi er i stand til at lave selv den mindste og mest avancerede trykfjeder i en meget høj kvalitet.

Kontakt os for mere information om trykfjedre på telefon 4342 9008 eller via mail på info@madsensfjedre.dk.

Stabil leverandør af trykfjedre

Vi har leveret trykfjedre i over 15 år til elektronik-, medicinal-, plast- og bilindustrien, så kontakt os, hvis du har brug for en stabil og erfaren leverandør af fjedre.