OKOK

Trækfjedre

Vi laver alt i trækfjedre

Udvikling, produktion og levering af trækfjedre. Madsens Fjedrefabrik er meget konkurrencedygtige på både pris, leveringstid og kvalitet. Vi leverer store og små serier af fjedre til kunder inden for alt fra elektronik-, medicinal-, plast- og til bilindustrien.

Få et tilbud på produktion af trækfjedre her.

Trækfjedre anvendes i et bredt udvalg af mekanismer og maskiner, bl.a.:

  • Landbrugsmaskiner
  • Industrirobotter
  • Barnevogne
  • m.m.

Hvilken fjedertype, materiale og produktionsform, der er den optimale, afhænger meget af, i hvilken sammenhæng trækfjederen skal bruges.

Kort fortalt om trækfjedre

En trækfjeder er fastgjort i begge ender til nogle andre komponenter, når komponenterne trækkes fra hinanden vil fjederen gøre modstand. Trækfjedre kan enten absorbere eller lagre energi, samt skabe modstand mod en trækkende kraft. Trækfjedre fås med forskellige modstande og i forskellige størrelser.

En trækfjeder kan laves med en trådtykkelse fra 0,1 - 25,0 mm. Trækfjedre kan leveres med forskellige typer øjer, eksempelvis med tyske eller engelske øjer, kroge og sideøjer.

Trækfjeder i de helt små dimensioner

Vi har igennem årene specialiseret os i at fremstille de helt, helt små fjedre og er således meget stærke i dimensionerne Ø 0,1 - Ø 2,5 mm. Vi kan lave selv den mindste og mest avancerede trækfjeder i høj kvalitet.

Trækfjedre kan enten absorbere eller lagre energi, samt skabe modstand mod en trækkende kraft. Trækfjedre fås med forskellige modstande og i forskellige størrelser.

Kontakt os angående trækfjedre på telefon 4342 9008 eller via mail på info@madsensfjedre.dk.

Kontakt os for produktion af trækfjedre

Vi har produceret og leveret trækfjedre i over 15 år til både elektronik-, medicinal-, plast- og bilindustrien, du kan derfor roligt kontakte os, hvis du ønsker en erfaren og stabil leverandør af fjedre.