OKOK

Specialist i den lille fjeder

Hos Madsens Fjedrefabrik har vi specialiseret os i fremstilling af den helt lille fjeder og er meget stærke i dimensionerne Ø 0,1 - Ø 2,5 mm. Vi er i stand til at fremstille selv den mindste og mest avancerede fjeder i en ekstremt høj kvalitet.

Har du spørgsmål, ønsker et godt råd eller har brug for hjælp til at få produceret en speciel fjeder, så ring til os på 4342 9008, send en mail eller udfyld vores kontaktformular.

Vi kan lave enhver fjeder

Vores højteknologiske maskinpark og teknisk dygtige medarbejdere gør os i stand til at producere tekniske fjedre i en ensartet kvalitet og med meget høj leveringssikkerhed. Vi laver alle typer fjedre, herunder:

Vi sørger også for diverse typer efterbehandling af din fjeder bestilling som affedtning, cunitering, elektropolering, emballering og mærkning (også specielle efter kundeønske), forgyldning, fornikling, forsølvning, fortinning, forzinkning evt. med efterfølgende kromatering i forskellige farver (og selvfølgelig afbrintning, hvis der er fare for brintskørhed), glasblæsning, kuglebombning, kuglepolering, lakering, sandblæsning og vibrationsafgratning.

Se eksempler på vores fjedre her.

Prototypefremstilling og enkeltstyks

Har du brug for bare en enkelt fjeder eller er du i gang med udvikling af en prototype på en fjeder, så hjælper vi gerne. Vi udvikler og producerer gerne enkeltstyks - og det i tæt dialog med kunden.

Masseproduktion og lagerføring

Har du brug for at få masseproduceret en fjeder klarer vi også det med dag til dag-levering op til 50.000 stk.

Derudover lagerfører vi også fjedre for kernekunder for ekstrem hurtig dellevering, da vi ved, at det for nogle kunder kan være fatalt med et produktionsstop.