OKOK

Industrifjedre til alle brancher

Madsens Fjedrefabrik startede i 1997 og har fra start af prioriteret at investere i en moderne maskinpark og en teknisk dygtig medarbejderstab med mange års erfaring inden for fremstilling af tekniske fjedre, hvor kunden stiller krav til et højt kvalitetsniveau.

Med vores knowhow og store fleksibilitet er vi i stand til at servicere selv de mest krævende kunder med ensartet kvalitet og leveringssikkerhed. Vores nuværende maskinpark gør det muligt for os at producere alt fra en enkelt fjeder op til flere millioner.

Høj kvalitet til alle brancher

Vi arbejder efter kvalitetsstyringssystem ISO 9001:2000 og vores måleudstyr består (hvor skydelære ikke er tilstrækkelig nøjagtigt) af Nikon profilprojektorer til berøringsfri optisk måling med tilhørende software for opsamling af data til SPC.

Vi leverer industrifjedre til en bred vifte af kunder inden for elektronik-, medicinal-, plast- og bilindustrien. Vi leverer til alle kunder, der efterspørger meget tekniske fjedre, der skal overholde nogle ekstremt høje krav til kvalitet. Vi fremstiller fjedre i alle gængse trådtyper og -kvaliteter, og vi er meget stærke i dimensionerne Ø 0,1 - Ø 2,5 mm. Læs mere om vores ekspertise i den lille fjeder.

Hvis det har interesse, ligger vores kvalitetshåndbog til gennemsyn i virksomheden!

Tæt dialog og korte leveringstider

Vores mål er at være den foretrukne samarbejdspartner i form af en tæt kontakt til vores kunder, korte leveringstider og kvalitet til tiden. Vi vil våge at påstå, at vi er bedre, når det drejer sig om både pris, leveringstid og kvalitet - og det lige meget, om det er små eller store serier.

Vores force er især vores superkorte og præcise leveringstider, og ved et længerevarende samarbejde med en kunde vil vi altid have et givent eller eventuelt aftalt antal industrifjedre på lager for hurtig afhjælpning.

Udelukkende egenproduktion

Vi producerer selv alle industrifjedre og melder ud, hvis der er en opgave, vi ikke magter. Vi hjemkøber ikke fra andre fjedreleverandører, medmindre dette er aftalt specifikt med kunden.