OKOK

Ekstremt høj kvalitet

Vores højteknologiske maskinpark og teknisk dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for produktion af tekniske fjedre gør os i stand til at producere fjedre i ensartet kvalitet og med høj leveringssikkerhed.

Med vores knowhow er vi i stand til at fremstille selv de mindste og mest avancerede fjedre i en ekstremt høj kvalitet. Vi fremstiller fjedre i alle gængse trådtyper og -kvaliteter, og vi er meget stærke i dimensionerne Ø 0,1 - Ø 2,5 mm - se eksempler på vores produktion her.

Har du spørgsmål til vores fjedre eller har du brug for hjælp til at få produceret en speciel fjeder, så ring til os på 4342 9008, send en mail eller udfyld vores kontaktformular.

Kvalitetsstyringssystem ISO 9001:2000

Vi arbejder efter kvalitetsstyringssystem ISO 9001:2000 og vores måleudstyr består af bl.a. en Nikon profilprojektor til berøringsfri optisk måling med tilhørende software for opsamling af data til SPC.

Fuldt fokus på kvalitetssikring

Vi foretager mange målinger både før, under og efter produktionen for at sikre, at alt forløber som planlagt og at produktion og fjedre opfylder alle krav til kvalitet. Vi måler med Nikon profilprojektor samt Mecmecin-kraftmåler for at sikre, at produktionen går som den skal. Projektoren er direkte tilsluttet en computer, som opsamler de målte data.

Hvis det ønskes, udarbejder vi gerne en SPC rapport for at sikre sporbarheden af hver enkel batch. Rapporten kan opbevares hos os eller sendes med leverancen.

Når en leverance kommer hjem efter evt. efterbehandling, udtages en stikprøve for at sikre, at de specificerede krav stadig overholdes.