OKOK

Specialfjedre

Faconfjedre, fjederringe, bøjlefjedre, torsionsfjedre, vridfjedre m.fl.

Vi producerer en lang række specialfjedre til forskellige industrier, bl.a. fjederringe, bøjlefjedre og faconfjedre. Vores virksomheds lille størrelse gør, at vi kan være leveringsdygtige med meget kort varsel. Vi kan dog også godt håndtere større serie.

For yderligere information om specialfjedre ring på telefon 4342 9008 .

Faconfjedre

Faconfjedre dækker over mange forskellige fjedre. Faconfjedre er for det meste ikke cylindriske, men har andre former. Disse fjedre bruges også til lidt andre typer opgaver. Det kan blandt andet være i mekanismer, hvor nogle emner skal holdes fast. Her er nogle eksempler på faconfjedre:

  • Bøjlefjedre
  • Fjederringe
  • Krogfjedre
  • Vridfjedre
  • Torsionsfjedre

Fjederringe

Fjederringe kan fås i forskellige typer: Enten som en fjeder med en konisk ende, som skrues i den cylindriske ende og danner en ring, eller som en fast metalring med synlige overgange. Begge typer fremstilles efter kundens mål, efter kundens ønsker til materiale og ønsket antal.

Andre specialfjedre

Kontakt os for yderligere information om andre typer af specialfjedre, torsionsfjedre, vridfjedre m.fl. . Ring til os på telefon 4342 9008 eller skriv via mail på info@madsensfjedre.dk. Vi har mange års erfaring med fremstilling af specialfjedre. Vi leverer specialfjedre i både små og store serier.